Not known Details About روش درمان بیماری پروانه ای
Not known Details About روش درمان بیماری پروانه ای
Blog Article
برای کودکان بزرگتر مبتلا به پوست پروانه ای، میتوان از مواد غذایی مغذی و نرم که بلع آنها راحت است مانند سوپ سبزیجات و اسموتی میوه استفاده کرد و غذاهای جامد را با شیر یا آب گوشت به شکل پوره در آورد.
پوشک را با یک پوشش غیر چسبی ببندید و یا روی آن یک لایه ضخیم از خمیر اکسید روی پخش کنید.
اشکال خفیف بیماری پروانه ممکن است با گذشت زمان بهتر شوند. برای درمان علائم آن به متخصص پوست مراجعه کنید. در بخش نوبتدهی سایت دکترتو امکان دریافت نوبت آنلاین یا حضوری از پزشک پوست و مو وجود دارد.
نشانههای بیماری پروانهای به نوع آن بستگی دارد و عبارتند از:
این نوع ممکن است سخت باشد، با تاول هایی که در نوزادی شروع می شوند. یک نوزاد با این مشکل ممکن است فریادهای بدی بزند.
آزمایش قبل از تولد: خانوادههایی که دارای سابقهی بیماری پروانهای هستند، نیازمند به انجام آزمایش قبل از تولد و مشاوره ژنتیک هستند.
اگر به قرمزی، حرارت، چرک و یا خط قرمزی که از تاول زدن منجر می شود توجه کردید، با پزشک خود در مورد آنتی بیوتیک صحبت کنید.
بیماری پروانهای ساده: شایعترین نوع بیماری است که در آن لایهی بیرونی پوست درگیر میشود و عمدتا روی کف دست و پا تاثیر میگذارد و معمولا تاولها بدون برجای گذاشتن جای زخم بهبود مییابند.
بیماری پروانهای یک نوع بیماری پوستی ژنتیکی کمیاب میباشد که یک نفر از هر ۵۰ هزار نفر در جهان دچار این بیماری میشوند. به طور تقریبی میتوان بیان کرد افراد در هر سن و از هر گونه نژادی که باشند ممکن است به این بیماری مبتلا گردند. این بیماری ارثی نمیباشد ولی کسانی که والدین آنها به این بیماری مبتلا گردیدهاند، شانس بیشتری در مبتلا شدن به این بیماری دارند.
سپسیس: زمانی که باکتریها از ناحیه آلوده وارد جریان خون شوند و در سرتاسر بدن گسترش یابند، سپسیس نامیده میشود که یک شرایط به سرعت پیشرونده و با ایجاد شوک و نارسایی در visit here اندامها، تهدید کننده زندگی فرد خواهد بود.
داشتن سابقه خانوادگی بیماری پروانه ای عامل اصلی خطر توسعه این اختلال است.
میتوان با اقدامات خانگی از تاولها مراقبت و از ایجاد موارد جدید پیشگیری کرد، بنابراین آموختن چگونگی مراقبت از زخمها و داشتن برنامه ی غذایی مناسب برای بیماران مبتلا به بیماری پروانهای اهمیت دارد.
گشاد کردن مری از طریق عمل جراحی میتواند این مشکل را تا حدودی حل نماید و حرکت غذا از دهان به معده را آسان سازد. خطرات این عمل شامل سوراخ شدن مری میباشد.
متاسفانه برای این نوع بیماری درمان خاصی وجود ندارد و تنها میتوان از طریق اقداماتی از به وجود آمدن آن پیشگیری نمود.